• 0 Items - 0.00рсд
    • No products in the cart.

Blog

IZVOR: REDPORTAL.RS, FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/ RED TV

Volim sve novo što se dešava. Volim mladost.

Dragan Marinković Maca je u studiju Kasnog Zornjaka ugostio je srpsku književnicu multimedijalnog usmerenja Lidiju Ćirić koja je predstavila svoju novu 4. knjigu Kvintni krug.

FOTO: LIDIJA ĆIRIĆ/LIDIJA ĆIRIĆ

Lidija je gledaocima dala mali uvid u knjigu, u koju je po prvi put htela da stavi posvetu što inače ne voli da radi. Knjigu je htela da posveti majci ali je zbog sujeverja odustala.

– U pitanju je sadašnje društvo. Slučajno je pevaljka, ali gospođu Ministarku sam obukla u jedno drugo odelo. Jezik je u mom slengu. Ali dopada se i ljudima koji ne razumeju mnogo taj sleng i jezik – rekla je Lidija i otkrila da li je u pregovorima da se ovo igra:

Trenutno nisam. Nešto sam razgovarala, ali to mora prvo da se adaptira jer to je ipak čitajuće delo. Dijalozi su predugački. Knjiga je vrlo zabavna i intrigantna.

FOTO: LIDIJA ĆIRIĆ/LIDIJA ĆIRIĆ

Lidija je vlasnica dečjeg frizerskog salona Petar Pan, do skoro je trenirala boks, ali je zbog preležane korone prestala i bavi se humanitarnim radom.

IZVOR: IG / @decijifrizerpetarpanbeograd Iako drži dečiji frizerski salon i sa decom se jako dobro snalazi i komunicira, srpska književnica kaže da ne bi mogla da piše knjigu za decu. Ona je istakla da kod nje šiz-friz traje 7 minuta maksimalno, kao i da sarađuje sa decom sa posebnim potrebama i sa decom koja boluju od raka

Radim decu sa posebnim potrebama i decu obolelu od raka. To niko neće da radi. Sarađujem sa Nurdorom, ali i da ne sarađujem, roditeljima je lakše da dođu negde gde je približno deci, da ja to sa decom vešto uradim. Pa mogu da se obrate: Naravno, to je besplatno.